Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Boek uitreiking met Ben Kuipers en Jaap Dekker

Tijdens de thema-avond assetmanagement en verandermanagement sprak Ben Kuipers over verandermanagement. Tevens werden alle aanwezigen uitgenodigd mee te doen aan de loting voor het boek van Ben Kuipers.

Dit boek schreef hij naar aanleiding van zijn onderzoek naar High performance Teams. Vandaag konden we twee van de drie winnaars blij maken met hun exemplaar. Met gemeente Houten werd er uitgebreid gesproken over de rol van assetmanagement binnen gemeenten. Bij het projectbureau van de Uithoflijn gaf Ben een presentatie over de 6 basis ingrediënten van een High performance team.

Uitreiking boek bij gemeente Houten aan Arie Oskam

Uitreiking boek aan Mariëtte Kuenen bij het projectbureau Uithoflijn


Bron:Publicatiedatum: 26 november 2014
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top