Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Externe inhuur het Rijk +11%

Externe inhuurvan professionals en adviseurs door het rijk was in 2013 goed voor meer dan €1miljard. Een positieve ontwikkeling ten opzichte van 2012 van +11%. De Nederlandseeconomie, die weliswaar moeizaam groeit, lijkt zichzelf langzaam uit het slopte trekken. Detachering en uitzendkrachten nemen 65% van het bedrag voor hunrekening en zijn daarmee grootste kostenpost voor het Rijk. ICT volgt op tweemet zo’n 26%. Dit is op te maken uit het “jaarverslag bedrijfsvoering Rijk 2013”. 

Bron:Publicatiedatum: 20 augustus 2014
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top