Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Oprichting Stichting 'Beleef Weesp 2025!'

Vrijdag 28 juni 2013 is de Stichting 'Beleef Weesp 2025!' formeel opgericht. De stichting is onafhankelijk en gaat met een heldere koers een bijdrage leveren aan het aantrekkelijk maken en houden van Weesp.

Vanuit de wens om verschillende partijen zo optimaal mogelijk te laten samenwerken in het belang van Weesp is het initiatief genomen om een platform voor Citymanagement te creëren dat boven de partijen staat en onafhankelijk is. Doel van het platform is om de visie, plannen en acties van initiatiefnemers, belanghebbenden en betrokkenen op elkaar af te stemmen en te vertalen naar haalbare en reële activiteiten.  

TASK'er Sanne Steensma heeft namens het bestuur van de stichting een interview gegeven op woensdag 10 juli in het programma 'Lokaal Centraal' op Radio Weesp. Het interview is hier te beluisteren.

Bron:beleef weespPublicatiedatum: 10 juli 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top