Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Opening Waterwolftunnel

Na een zeer geslaagde open dag van de Waterwolftunnel was vandaag, maandag 22 april, de officiële opening van de Waterwolftunnel en werd het aansluitende wegennet geopend voor het verkeer. Om klokslag 12.00 uur ging de slagboom open voor het eerste verkeer. Onze collega Wim Boelaars die als stafmedewerker in de Alliantie N201 werkt en verantwoordelijk is voor de uitvoering van de omleggin Aalsmeer-Uithoord was erbij.

Leest u hier meer informatie over de opening van de Waterwolftunnel.

Bron:Waterwolftunnel N201Publicatiedatum: 21 april 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top