Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Open Dag Waterwolftunnel N201

Vanaf 2006 werkt Wim Boelaars als stafmedewerker in de Alliantie N201 en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de omlegging Aalsmeer-Uithoorn. Dit is een omlegging van circa 8 kilometer provinciale weg. Er werden verschillende viaducten, fietsbruggen en tunnels aangelegd, de waterhuishouding werd aangepast en de aansluitingen van de N201 op verschillende wegen. Een belangrijk onderdeel van het project is een nieuwe 2x2 verkeerstunnel onder de Ringvaart van de Haarlemmerpolder.

Op maandag 22 april om 12.00 uur opent de Waterwolftunnel en het aansluitende wegennet voor het verkeer. Het is dan mogelijk om over de nieuwe N201 tussen Uithoorn en de A4, ter hoogte van Oude Meer via de Waterwolftunnel onder de Ringvaart door te rijden.
Zaterdag 20 april van 10.30 uur tot 15.00 uur is de open dag. Kijkt u hier voor meer informatie. Dit is dè kans om de Waterwolftunnel te bezichtigen voordat het verkeer er doorheen gaat rijden.

Bron:Waterwolftunnel N201Publicatiedatum: 16 april 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top