Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Oostlijn: Metrodrama in drie aktes

Verziekte verhoudingen, geruzie over de scope, en claims over en weer waren niet de ideale omstandigheden om de projectplanning van de Oostlijn strak te houden. Het is sowieso niet simpel om in hartje Amsterdam een 35 jaar oude metrobuis volledig op te knappen. Dat liep dan ook gruwelijk mis.

Het gehele interview dat staat in de Cobouw met TASK'er Felix Paleari, projectleider van de gemeente Amsterdam, is hier te lezen.

 

 

Bron:OostlijnPublicatiedatum: 17 juli 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top