Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Wim Boelaars 10 jaar in dienst

Wim Boelaars is in 2003 gestart bij TASK. De werkzaamheden van Wim bestaan vooral uit de begeleiding en directievoering op grote infrastructurele werken zoals de Betuwroute (BR4, kunstwerk A in de Havenspoorlijn en het verzwaren van de Callantbrug) en de omleggin van de drukste provenciale weg in Nederland; de N201. Wij kennen Wim als een persoon die loyaal is naar onze opdrachtgevers en TASK, hard werkend, goed in zijn vak en zeer prettig in omgang.

 

 

 

 

Bron:Publicatiedatum: 11 september 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top