Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Virtuele competitie ten einde; overhandiging cheque

Van vrijdag 1 november tot en met donderdag 12 december heeft TASK samen met 20 teams van ieder 8 personen uit verschillende organisaties virtueel gelopen voor het goede doel Net4kids.

Na een periode van zes weken is de virtuele competitie donderdag 12 december op een mooie en gezellige wijze afgesloten tijdens de kerstborrel van TASK. Martin van de Kamp heeft namens alle deelnemers en organisaties een cheque overhandigd aan Net4kids. Deze cheque heeft een waarde van € 12.875,00. Door het grote succes van deze virtuele competitie komt er wellicht een vervolg.  

Kijk voor meer informatie op de website www.task.nl/n4k

  

Bron:Publicatiedatum: 13 december 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top