Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Terugblik thema-avond Contractmanagement

Terugblik thema-avond Contractmanagement

Dinsdagavond 24 september organiseerde TASK een thema-avond over Contractmanagement. Een avond waarvoor we twee specialisten bereid hebben gevonden om als gastspreker op te treden: Thijs van Zeeburg, Senior Strategisch Project- en Contractadviseur met zowel juridische, technische en organisatorische ervaring, en Hans van Tilborg, Senior Projectconsultant bij TASK sinds 2004. De eerste verdieping van TASK was ingericht als presentatieruimte, waar we ruim 60 personen mochten ontvangen. 

Op deze druk bezochte thema-avond Contractmanagement kwamen de aanwezigen volop in gesprek met elkaar. Er werd gediscussieerd over uitdagende onderwerpen zoals veranderprocessen, partnering, sturen op output, positieve prikkels, houding en gedrag, competenties, systeemgerichte contractbeheersing en prestatiemeting. Intrigerende vragen werden gesteld zoals ‘Wat zijn de succesfactoren?’, ‘Zijn zaken als samenwerking en vertrouwen contractueel te regelen?’, ‘Waar gaan we naar toe?’ en ‘Wordt het hiermee goedkoper?’.

Ook tijdens de afsluitende borrel werden nog veel ervaringen uitgewisseld.

Bron:Publicatiedatum: 25 september 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top