Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK steunt buurtopera over de Noord/Zuidlijn

TASK steunt buurtopera over de Noord/Zuidlijn

TASK steunt SCAVA (Stichting Culturele Activiteiten Vijzelgrachtbuurt Amsterdam) bij de financiëring van de productie van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. 

De buurtopera over de Noord/Zuidlijn, een amateurproductie door en voor buurtgenoten, is een initiatief van een groep bewoners van de buurt rondom de Vijzelgracht. De buurtopera heeft als kernthema: hoe een buurt zich weerbaar toont na jarenlange overlast en de verzakking van de wevershuisjes in juni 2008 en alle ingrijpende consequenties van dien voor bewoners, ondernemers en andere buurtgenoten. De buurtopera wordt geproduceerd door Stichting SCAVA.

Voor meer informatie over dit unieke buurtproject met landelijke uitstraling van de Vijzelgrachtbuurt vindt u hier.

Bron:Publicatiedatum: 9 september 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top