Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Kom net als TASK in beweging voor Net4kids

Van vrijdag 1 november tot en met donderdag 12 december gaat TASK de uitdaging aan om virtueel te wandelen van ons kantoor in Utrecht naar het afgelegen berggebied Mae Hong Son in het noorden van Thailand. Een project genaamd Samsara van Net4kids dat TASK sponsort.

Loop in deze periode dagelijks 10.000 stappen per persoon. We lopen in teams en het team dat als eerste ons project in Thailand bereikt, wint een leuke prijs. Maar daarnaast zal TASK voor elk gelopen traject doneren aan Net4kids. Wij hebben 42 dagen de tijd om de eindbestemming te halen! 

Meer informatie en om u aan te melden kan hier .

Bron:Publicatiedatum: 1 november 2013
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top