SOCIAL TASK

Mijn passie ligt bij het ondernemen. Bedrijfsvoering en business maken liggen me goed
Martin van de Kamp

Martin van de Kamp

Adviseur

Ik ben Martin van de Kamp en heb HTS Bouwkunde en Economische Bedrijfstechniek gedaan en daarna nog post HBO bedrijfskunde.

Mijn passie ligt bij het ondernemen. Bedrijfsvoering en business maken liggen me goed. Een belangrijke drijfveer voor mij zijn de mensen bij TASK. De grote mate van gedrevenheid en kwaliteit van onze mensen maken me elke keer weer trots en geven me veel energie.

Vanuit mijn functie tracht ik samen met Geert en het MT een goede koers uit te stippelen voor de toekomst van TASK. Daarnaast bewaak ik de voortgang hiervan en stimuleer de ontwikkeling. Voor de rest bestaat mijn werk uit het faciliteren van de organisatie. Stuur op verantwoordelijkheden en geef daarbij ook bevoegdheden.

Zoals ik al beschreef geeft de grote mate van gedrevenheid en kwaliteit van onze mensen me veel energie en maken me trots. Staan voor je taak en dit met passie uitvoeren is een beeld waar ik blij van word. Ik wil ook graag iedereen ondersteunen in het ontwikkelen van zichzelf. Dit doen we met veel enthousiasme, betrokkenheid en kwaliteit

Ik ben trots op de mensen bij TASK. Ik ben trots op TASK. Bouwen op mensen staat voor ondernemen, samenwerken, betrokkenheid, verantwoordelijk zijn en daar naar handelen. En dit met veel passie en plezier.

Top