SOCIAL TASK

Wat mij drijft is het ondernemen. Van weinig of niets, iets maken
Geert Kotter

Geert Kotter

Adviseur

Geert Kotter is de naam. Als geboren Rotterdammer heb ik mijn roots in Zoetermeer liggen. Daar heb ik van mijn 3e tot mijn 18e gewoond.

Na de middelbare school werd het de zeevaartschool in Amsterdam. Na anderhalf jaar besloot ik te stoppen om te gaan werken. Al na een paar maanden kwam ik in het uitzendwezen terecht. Ondertussen (1988) was ik Marijke tegengekomen waar ik sinds 1995 mee ben getrouwd. Naast fulltime werken heb ik in diezelfde tijd ook nog HBO Personeel & Arbeid gedaan. Wat heb je veel tijd als je nog geen kinderen hebt ….

Ik had een ondernemersplan grotendeels klaar liggen maar door de geboorte van mijn zoon Rik in oktober 1996 lag dat even in de koelkast. Tot ik door twee ondernemers/financiers werd benaderd, waarmee ik in 1997 TASK ben begonnen. 1997 was meteen een succesvol jaar wat mooi werd afgesloten met de geboorte van mijn dochter Danielle. Later nam ik de aandelen over van de aandeelhouders en was TASK geheel van mij.

Omdat ik beter functioneer als ik het “samen” kan doen met iemand in plaats van “alleen”, ben ik in 2000/2001 gaan zoeken naar een compagnon. Via via kwam ik met Martin in contact. Dat is ondertussen een goed “huwelijk” gebleken. We vullen elkaar goed aan.

Wat mij drijft is het ondernemen. Van weinig of niets, iets maken. Maar het moet wel “iets” zijn met een langdurige houdbaarheidsdatum. Vanuit een goede onderbouwde visie iets neerzetten wat langdurig succesvol kan zijn. Duurzaam zouden we dat tegenwoordig noemen. Verder zijn “verbinden” en “samenwerken” bij mij sleutelwoorden. Daarom vind ik het bij TASK nog steeds zo leuk.

Bouwen op Mensen zit voor mij in mijn diepste waarden en visie. Immers, als je werkt met hoger opgeleide mensen dan hebben deze allemaal hun eigen wensen en ideeën. Pas als zij deze voor een groot deel in hun dagelijkse werk “kwijt” kunnen zullen zij excelleren in hun werk en vinden zij datgene wat ze doen ook over een jaar nog leuk. Opdrachtgevers zullen dan gemotiveerd personeel rond hebben lopen. Daarmee doet TASK het goed en is de cirkel rond. Zonder deze goede mensen is TASK immers niets.


Top