Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Ik geloof in het individu en in de kracht van een groep
Petra Oostendorp

Petra Oostendorp

Projectmanagement

Mijn naam is Petra Oostendorp en sinds maart 2020 ben ik als business manager verantwoordelijk voor het team projectmanagement.

Na mijn studie milieukunde aan de Hogeschool Larenstein en procesbodemkunde in Wageningen ben ik als bodemkundige gaan werken bij DHV. Na 3,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Antea Group. Daar heb ik me in verschillende rollen verder ontwikkelt tot manager, coach en trainer. Na 18 jaar was het tijd voor de stap naar TASK.

Met veel energie en enthousiasme geef ik leiding aan het team projectmanagement. Het doel is om het team de komende jaren uit te breiden en verder te ontwikkelen. Onze ambitie is om naast infrastructurele projecten ook een bijdrage te leveren aan de gebiedsontwikkeling en de daarbij horende energietransitie.

Het leuke van mijn rol als business manager bij TASK is, is dat ik naast het begeleiden en ontwikkelen van de mensen ook in contact ben met de klant en actief mee kan denken in een goede FIT. Past de medewerker bij de opdracht en past de opdracht bij de medewerker. Dat vraagt om actief luisteren en doorvragen naar de ambities en wensen van je eigen mensen en de klant.

Dat alles komt mooi samen in Bouwen op mensen.


Top