Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Naast dat je werkzaam kan zijn in een rol die op je lijf is geschreven staat ook je persoonlijke ontwikkeling hoog op de lijst
Mariëlle Beekman

Mariëlle Beekman

Officemanager

Hoi, ik ben Mariëlle Beekman en ik werk sinds januari 2021 bij TASK als Officemanager binnen het Bedrijfsbureau.

Voordat ik bij TASK aan de slag ging, ben ik binnen verschillende rollen werkzaam geweest in de wereld van consumentenbeurzen en promoties. Hierin kwam ik vooral tot mijn recht als ik op de achtergrond alles goed kon regelen en coördineren en anderen kon ondersteunen. Van de rol als Officemanager bij TASK werd ik gelijk razend enthousiast. Deze rol is mij op het lijf geschreven.

Als Officemanager zorg ik voor een goede uitstraling van het kantoor en is het mijn taak dat iedereen zich thuis voelt bij TASK. Ik zorg ervoor dat alles op het kantoor geregeld is. Van de facilitaire zaken tot aan secretariële werkzaamheden voor de directie en het MT. Ook de projectconsultants kunnen altijd met vragen bij mij terecht. Daarnaast mag ik ook de diverse bijeenkomsten organiseren, van een kennissessie tot aan een ski-reis of een borrel. Met mijn achtergrond in de evenementen vind ik dat een erg leuke bijkomstigheid.

Het allerleukste aan mijn werk vind ik de diversiteit. Iedereen kan bij mij terecht en dat maakt dat ik in de ochtend nog niet altijd weet wat de dag brengt. Er komen dus zomaar werkzaamheden tussendoor, en dan stroomt de adrenaline gelijk door mijn bloed, in de regelstand. Heerlijk vind ik dat, ik ben op mijn best als er een beetje reuring is. Ik vind het ook erg leuk dat ik bij bijna iedereen betrokken ben. Ik weet dus al snel wat er speelt binnen het bedrijf, omdat ik vaak ingeschakeld word om achter de schermen alles te regelen. Eigenlijk mag ik er dus gewoon voor zorgen dat alles op rolletjes loopt: zorgen dat iedereen goed zijn werk kan uitvoeren, mensen ontzorgen én mensen blij mag maken namens TASK op bijvoorbeeld iemand zijn verjaardag.

Bij TASK voelde ik mij direct thuis. Een fijne club met mensen waarin je direct wordt opgenomen en écht welkom bent. Je merkt direct dat iedereen zich thuis voelt in de organisatie en gewaardeerd wordt om zijn/haar kennis en kunde. Jouw eigen behoeften zijn voor TASK ook erg belangrijk. Naast dat je werkzaam kan zijn in een rol die op je lijf is geschreven staat ook je persoonlijke ontwikkeling hoog op de lijst.
Bij TASK wordt er echt gebouwd op mensen, je mag doen waar je goed in bent en blij van wordt. En dat maakt TASK tot een fijne werkgever.

Top