Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Mijn doel is altijd om de administratie zo accuraat en overzichtelijk mogelijk op te leveren zodat de controllers gelijk een goed beeld hebben van de financiële cijfers
Jorinde Masmeijer

Jorinde Masmeijer

Administrateur

Ik ben Jorinde Masmeijer en per 1 december 2019 begonnen bij TASK als administrateur.

Eerdere werkervaring heb ik opgedaan als assistent controller, manager general ledger en projectmanager op financiële afdelingen van zowel grote als kleinere organisaties. Na het krijgen van kinderen en een wijziging in het werk van mijn vriend, ben ik op zoek gegaan naar een baan waar ik weer meer alle facetten van de administratie kon doen. Ik zocht een baan waar ik de nodige vrijheid krijg en waar ik binnen een gezellige groep mensen kan werken. Dit kwam erg naar voren bij TASK, zowel in de vacature als op de website.

Als administrateur verwerk ik de gehele administratie. Mijn doel is altijd om de administratie zo accuraat en overzichtelijk mogelijk op te leveren zodat de controllers gelijk een goed beeld hebben van de financiële cijfers. Daarbij signaleer ik waar binnen processen de gegevens efficiënter ingevoerd kunnen worden. Kijken hoe we dit beter kunnen inrichten in het ERP-systeem en deze daardoor zo optimaal mogelijk kunnen benutten, is iets waar ik helemaal blij van wordt.

“Bouwen op mensen” is wat mij betreft vertrouwen op je medewerkers/collega’s, hen de vrijheid geven om zichzelf maar ook TASK te ontwikkelen. Als je dit kan bereiken met een groep mensen waar je ook nog gezellig met een borrel de week af kan sluiten, heb je wat mij betreft een echt wij-gevoel. Iedereen binnen TASK voegt iets toe en past bij de cultuur van TASK. Dit merk je meteen!


Top