SOCIAL TASK

Het geeft me energie als ik de mooie verhalen van projectconsultants een podium kan geven.
Floor de Jong

Floor de Jong

Communicatieadviseur

Ik ben Floor de Jong, woon in Delft en ben sinds eind 2020 werkzaam bij TASK als Communicatieadviseur.

Na mijn HBO-opleiding Communicatie heb ik de master Communicatie en Organisatie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Ik ging na mijn master aan de slag bij het Erasmus MC als communicatiemedewerker en werkte een tijdje in de marketing bij verschillende organisaties. Tussendoor kneep ik er een jaar tussenuit om te werken en reizen door Australië en Azië, waarna ik in contact kwam met TASK.

Al snel merkte ik dat ik bij TASK zou kunnen werken aan mijn ontwikkeling en veel vrijheid zou krijgen binnen een betrokken team. Dit team bestaat naast mijn collega’s van het Bedrijfsbureau ook uit alle consultants. Als Communicatieadviseur ben ik onder andere verantwoordelijk voor het online bereik en de beeldvorming over TASK. Het geeft me energie als ik de mooie verhalen van projectconsultants een podium kan geven.

TASK ervaar ik als een warme club mensen in een platte organisatie. Ik zit er erg op mijn plek. Bij TASK is geen een dag hetzelfde, dat maakt het werk heel leuk. ‘Bouwen op Mensen’ betekent voor mij door middel van samenwerking bouwen aan een mooi resultaat voor de organisatie. Iedereen wordt gestimuleerd om mee te denken en creatief te zijn in het vinden van de beste oplossing. Op deze manier blijf je betrokken bij de organisatie en dit zorgt voor een hecht teamverband.

Top