SOCIAL TASK

Wat ik het mooie vind aan TASK is dat het niet alleen om de cijfers draait, maar vooral ook om het werkplezier
Astrid van der Helm

Astrid van der Helm

Financial Controller

Mijn naam is Astrid van der Helm en ik woon in Den Haag.

De basis van mijn financiële loopbaan is gelegd op de HEAO in Den Haag, waar ik ben afgestudeerd in de richting bedrijfseconomie. Vanuit diverse functies zoals administratief consultant, financieel manager en assistent accountant heb ik mij uiteindelijk ontwikkeld tot controller.

Ik heb kennis gemaakt met TASK door Geert Kotter (oud directeur en oprichter), die tijdens een avontuurlijke fietstocht in 2017 met veel bevlogenheid over zijn bedrijf vertelde. Wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik in 2020 als controller bij TASK begonnen ben.

Ik vind het leuk om vanuit mijn financiële invalshoek bij te dragen aan de ontwikkeling van een bedrijf. Dit doe ik door het verschaffen van inzicht in de cijfers met diverse managementrapportages. In deze rapportages gaat het niet alleen om het cijfer onder aan de streep, maar vooral om de toelichting welke bedrijf kritische factoren, maar ook externe factoren hierop van invloed zijn.

Ik krijg er energie van als we door samen te werken, te leren van elkaars kennis en het gezamenlijk oppakken van uitdagingen tot een mooi resultaat komen. Binnen TASK ervaar ik die samenwerking en het respect voor elkaar. Wat ik het mooie vind aan TASK is dat het niet alleen om de cijfers draait, maar vooral ook om het werkplezier. Dat is wat mij betreft waar “Bouwen op mensen” over gaat.

Top