SOCIAL TASK

Een advies geven waar de opdrachtgever wat aan heeft, geeft mij de grootste voldoening
Sander van der Laan

Sander van der Laan

Kwaliteitsadviseur

Mijn naam is Sander van der Laan. Sinds begin 2018 ben ik in dienst bij TASK, daarvoor heb ik hier een half jaar stage gelopen. In deze periode heb ik mij verdiept in het MVO-beleid, nu zal mijn takenpakket verbreed worden naar andere bedrijfsvoeringsprocessen.

Het onderzoeken van een vraagstuk vind ik zeer interessant en uitdagend. Het begint allemaal met een gedegen vooronderzoek om van daaruit een hoofdvraag te formuleren. Doordat er verschillende onderzoeksmethode zijn heb je meerdere keuzes om hoe je onderzoek uit te voeren, maar heb je ook kennis nodig over deze verschillende methodes. Een advies geven waar de opdrachtgever wat aan heeft, geeft mij de grootste voldoening.

Het motto van TASK is bouwen op mensen en dit is niet zomaar een mooi zinnetje verzonnen door iemand. Er heerst een zeer goede (werk)sfeer en nieuwe medewerkers worden meteen opgenomen in de ‘familie’. Daarnaast biedt TASK voldoende mogelijkheden om jezelf te zijn en te ontwikkelen als professional. De mensen zijn het fundament en het uithangbord van TASK.

Top