SOCIAL TASK

Samen bereik je de mooiste resultaten
Patrick Soons

Patrick Soons - Directeur

MT-lid

Mijn naam is Patrick Soons en ik ben sinds januari 2021, naast Martin van de Kamp, directeur van TASK. 

Ik ben geboren en getogen Bredanaar maar ben altijd in de Randstad werkzaam geweest. Onze vestiging in Utrecht zie ik dan ook als een uitstekende uitvalsbasis. Voordat ik bij TASK ben gaan werken heb ik mijn ervaringen opgedaan bij het ingenieursbureau ARCADIS.

"Samen bereik je de mooiste resultaten"
Daar geloof ik echt in. Door de jaren heen heb ik als leidinggevende geleerd dat een open samenwerking leidt tot de mooiste resultaten. Omdat doorgaans samenwerking niet vanzelf gaat, zul je daar echt aandacht aan moeten besteden. Voor mij zit hem dat voornamelijk in elkaar de ruimte geven om kennis in te brengen zodat iedereen invloed heeft op het eindresultaat.

Van nature heb ik een drive om waargenomen kansen te willen verzilveren. Daarbij ga ik graag doelgericht te werk en moeten er een duidelijke visie en strategie aan ten grondslag liggen. Het liefst start ik met een blanco pagina en een enthousiast team van professionals. Meestal laat ik het creatieve proces zijn werk doen en ontstaan er op allerlei manieren verbanden. De visie en strategie vormen zich dan vaak vanzelf. Als ons gezamenlijke plan slaagt en de kansen zijn verzilverd, ben ik daar echt trots op.

TASK past voor mij helemaal in het hierboven geschetste plaatje. Een bedrijf dat professionals de ruimte geeft om de creatieve talenten in te zetten. Zowel voor onze klanten als voor de ontwikkeling van TASK en haar medewerkers. TASK is een organisatie waar ik mij helemaal thuis voel!


Top