SOCIAL TASK

Samen bereik je de mooiste resultaten
Patrick Soons

Patrick Soons - Business Manager

MT-lid

Mijn naam is Patrick Soons en sinds oktober 2015 ben ik het MT van TASK komen versterken. Mijn focus ligt op contractmanagement in de infrastructuur.

Ik ben geboren en getogen Bredanaar maar ben altijd in de Randstad werkzaam geweest. Onze vestiging in Utrecht zie ik dan ook als een uitstekende uitvalsbasis. Voordat ik bij TASK ben gaan werken heb ik mijn ervaringen opgedaan bij het ingenieursbureau ARCADIS.

Bij ARCADIS heb ik door de jaren heen meerdere functies bekleed. Zo ben ik als project- en tendermanager werkzaam geweest in diverse integrale infrastructurele projecten. Met name tunnelprojecten en projecten in de natte infra. Daarbij was ik meestal te vinden aan de marktzijde. De afgelopen twee jaar ben ik bijvoorbeeld de contractmanager geweest van de aannemerscombinatie SHERPA voor het Prestatiecontract kunstwerken IJsselmeergebied.

Aangezien ik mijzelf ook graag vastbijt in uitdagende commerciƫle vraagstukken, ben ik bij ARCADIS tevens als accountmanager actief geweest in de markt. Ook bij TASK gaat mijn hart sneller kloppen van de mooie commerciƫle uitdagingen die er liggen. Van nature heb ik een drive om de waargenomen kansen te willen verzilveren. Daarbij ga ik graag doelgericht te werk en moeten er een duidelijke visie en strategie aan ten grondslag liggen. Het liefst start ik met een blanco pagina en een enthousiast team van professionals. Samen bereik je de mooiste resultaten. Meestal laat ik het creatieve proces zijn werk doen en ontstaan er op allerlei manieren verbanden. De visie en strategie vormen zich dan vaak vanzelf. Als ons gezamenlijke plan slaagt en de kansen zijn verzilverd, ben ik daar echt trots op.

TASK past voor mij helemaal in het hierboven geschetste plaatje. Een bedrijf dat professionals de ruimte geeft om de creatieve talenten in te zetten. Zowel voor onze klanten als voor de ontwikkeling van TASK en haar medewerkers. TASK is een organisatie waar ik mij helemaal thuis voel!


Top