SOCIAL TASK

Joeke van Laar

Joeke van Laar

Office Manager

Ik ben Joeke van Laar en ik woon samen met mijn man in het gezellig dorpje Elst (Utr.). Na mijn HBO-opleiding Commercieel Communicatie Management aan Schoevers ben ik bij een makelaarskantoor in Veenendaal gaan werken als Office Manager. Na zes jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. De eerste gesprekken bij TASK maakten duidelijk dat zij mij die uitdaging kunnen bieden. Hier werk ik nu met veel plezier als Office Manager!

Office Manager vind ik een heerlijk beroep, je kan het zo breed maken als je zelf wilt! Administratief kan ik alle afdelingen ondersteunen, waardoor ik zelf ook altijd met verschillende zaken bezig ben. Of het nu het opstellen is van contracten of CV’s, of het boeken van een vergaderruimte: als Office Manager ben je altijd bezig. De diversiteit in mijn functie geeft mij heel veel energie, ook van het werken in teamverband kan ik ontzettend genieten. Ik vind het heerlijk om bij iedereen werk weg te nemen en dingen op te pakken.

Bij TASK werk ik in een dynamische omgeving, geen dag hetzelfde, maar toch een vertrouwde club mensen. Elke dag wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor onderlinge betrokkenheid. Bij TASK heb ik echt het gevoel dat we met elkaar een organisatie zijn, het ‘wij-gevoel’ is groot. Wij werken samen aan het beste resultaat voor het bedrijf. Om dat doel te halen is er veel aandacht voor je als mens, zodat je ook het beste uit jezelf haalt en elke dag met plezier naar je werk gaat.

Top