SOCIAL TASK

Joeke Hiensch

Joeke Hiensch

HR medewerker

Mijn naam is Joeke Hiensch en ik woon in het mooi gelegen dorpje Elst (Utr.).

Na mijn HBO-opleiding Commercieel Communicatie Management aan Schoevers ben ik bij een makelaarskantoor in Veenendaal gaan werken als Office Manager. Na een aantal jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving. De eerste gesprekken bij TASK maakten duidelijk dat zij mij die uitdaging kunnen bieden. Bij TASK ben ik gestart als Office Manager, een heerlijk divers beroep dat ik bij TASK helemaal mocht inrichten op mijn eigen manier. De fantastische klik met de consultants en de behoefte vanuit mijzelf om het voor ons personeel allemaal goed geregeld te hebben maakte mijn pakket steeds meer HR-gericht. Om mijn werkzaamheden op het gebied van HR deskundig uit te voeren ben ik gestart met een opleiding Post Bachelor HRM die ik recent heb afgerond. Vanaf mei 2019 heb ik mijn Office Management taken achter me gelaten en ben ik officieel HR medewerker binnen TASK geworden. De verwachting die ik had van TASK, de uitdaging waar ik naar op zoek was, heeft TASK me volledig geboden. Een mooie persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en wie weet wat de toekomst nog biedt!

Als HR medewerker ben ik ontzettend gemotiveerd om de slogan van TASK (‘Bouwen op mensen’) uit te dragen en hier ook een praktische invulling en uitvoering aan te geven. Onze medewerkers zijn het kapitaal van TASK en daar moeten we goed voor zorgen. Niet alleen met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook met persoonlijk contact en onderlinge betrokkenheid. Met elkaar een open sfeer creëren, waarin we allemaal maximaal ontplooien.

Bij TASK werk ik in een dynamische omgeving, geen dag hetzelfde, behalve de vertrouwde club mensen. Ik heb echt het gevoel dat we met elkaar de organisatie zijn, het ‘wij-gevoel’ is groot. Wij werken samen aan het beste resultaat voor het bedrijf. Om dat doel te halen is er veel aandacht voor je als mens, zodat je ook het beste uit jezelf haalt en elke dag met plezier naar je werk gaat.

Top