SOCIAL TASK

Met zo min mogelijk handelingen een zo groot mogelijk resultaat neerzetten.
Jean-Pierre Rietman

Jean-Pierre Rietman - Medewerker Bedrijfsbureau

Optimalisatie processen

Ik ben Jean-Pierre Rietman en woon met met mijn vrouw en zoon aan zee. Voor mij is het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé, vanuit die gedachte ben ik eigenlijk ook toevallig bij TASK terecht gekomen.

Ik vind het leuk mezelf te blijven ontwikkelen en dat hoeft niet perse in een carrière te zijn. Ongeveer vijf jaar geleden studeerde ik af aan de HEAO, daarvoor was ik voornamelijk bezig met het leren in praktijk. Ik ben jarenlang financieel manager geweest en ik heb altijd banen met veel uitdagingen gehad. Inmiddels is het voor mij belangrijker dat ik ruimte bied voor de ontwikkeling van anderen en dat ik daarbij kan ondersteunen. Dat is een ander soort uitdaging. Gelukkig kom ik daarin bij TASK tot mijn recht.

Ik werk op het bedrijfsbureau aan de optimalisatie van de processen, zo ben ik steeds op zoek naar de beste werkwijze. Met zo min mogelijk handelingen een zo groot mogelijk resultaat neerzetten. Daarnaast sta ik iedereen op de afdeling bij in financiële en administratieve vraagstukken.

Ik vind het vooral leuk dat ik nooit zeker weet wat de dag mij brengt. Zoveel verschillende dingen om mij op te storten, nieuwe processen uit te dokteren, nieuwe dingen te bedenken. Ik krijg ruimte om daar invulling aan te geven. Ik krijg veel energie van de mensen om me heen, ze hebben duidelijk vertrouwen in mij en de andere collega's en zijn bereid te geven en te nemen.

TASK is voor mij inmiddels een warm nest. Ik voel mij hier helemaal thuis. Met betrokken en bevlogen mensen, die zich wat mij betreft familie mogen noemen. Dat is nogal wat, dat realiseer ik mij, maar dat is gewoon zoals het voelt. Bij TASK kan iedereen zichzelf zijn. Want dat is bouwen op mensen.

Top