SOCIAL TASK

Het waarborgen van kwaliteit is een belangrijke rode draad in mijn werkzaamheden binnen de organisatie en geeft mij veel voldoening
Hilde Vroomans

Hilde Vroomans

Office Manager

Mijn naam is Hilde Vroomans. Sinds juni 2019 werk ik met veel plezier bij TASK in de functie van Office Manager! Hiervoor heb ik als Office Manager gewerkt bij een IT-bedrijf in Den Haag. Na ruim vier jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam ik al snel bij TASK terecht.

De rol van Office Manager binnen TASK is zeer afwisselend. Van het administratief ondersteunen van de afdelingen tot het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, geen dag is hetzelfde. Dit zorgt er voor dat het een uitdagende functie is waarin je veel contacten onderhoudt met collega’s en klanten. Het waarborgen van kwaliteit is een belangrijke rode draad in mijn werkzaamheden binnen de organisatie en geeft mij veel voldoening.

‘Bouwen op Mensen’ betekent voor mij door middel van samenwerking bouwen aan een mooi resultaat voor de organisatie. Iedereen wordt gestimuleerd om mee te denken en creatief te zijn in het vinden van de beste oplossing. Op deze manier blijf je betrokken bij de organisatie en zorgt dit voor een hecht teamverband.

Top