Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Projectbeheersing verbindt. Dat maakt het een mooi en reuze interessant werkveld
Dennis de Kok

Dennis de Kok - Business Manager

MT-lid

Mijn naam is Dennis de Kok en sinds september 2017 ben ik in dienst bij TASK. In mijn rol als business manager zal ik mij gaan concentreren op het werkveld projectbeheersing.

Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Tiel, een klein stadje gelegen in het hart van de Betuwe. Na mijn studie Integrale Veiligheidskunde, heb ik bijna 10 jaar gewerkt bij ingenieursbureau Movares. Ik heb mij kort bezig gehouden met veiligheidsvraagstukken, maar kwam al snel in contact met projectbeheersing.

Bij opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail en provincies heb ik op detacheringsbasis aan vele projecten gewerkt, met name in de rol van risicomanager. Daarnaast heb ik ook commerciële activiteiten ontwikkeld. Deze waren erop gericht om het bedrijf zelf, maar vooral het werkveld projectbeheersing onder de aandacht te brengen.

Bij TASK is mijn opdracht om het team projectbeheersing meer body te geven en verder te ontwikkelen. Het gedegen opzetten en onderhouden van projectbeheersing binnen projecten is van wezenlijk belang voor het slagen ervan. De meeste opdrachtgevers zijn inmiddels op de hoogte van de meerwaarde die projectbeheersing creëert. Wat minder bekend is, is dat het de communicatie tussen projecten en binnen projectteams stimuleert. Projectbeheersing verbindt. Dat maakt het een mooi en reuze interessant werkveld.

Wat mij aanspreekt aan TASK is dat het ook verbindt. Het is een organisatie met korte lijnen. Iedereen kent elkaar goed en brengt daardoor op de juiste manier vraag en aanbod bij elkaar. Wat ons verder onderscheidt is dat wij oprecht geïnteresseerd zijn in de problematiek die bij onze opdrachtgevers speelt. Wij stellen kritische vragen, de zogenaamde vraag achter de vraag. Zo willen we doordringen tot de kern van het probleem alvorens met een oplossing te komen.


Top