Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Win-win situaties creëren en de neuzen één kant op richten
Jaap Dekker

Jaap Dekker - Business manager | Lid kerngroep

MT-lid

Mijn naam is Jaap Dekker en ik ben sinds oktober 2001 werkzaam bij TASK. Als mensen aan mij vragen wat ik voor werk doe antwoord ik hierop altijd “ik verbind mensen”.

Dat doe ik al sinds 1997. Ik ben begonnen bij Hoek Engineering. Toen een collega overstapte naar TASK kwam ik in contact met Geert Kotter. In oktober 2001 begon ik bij TASK. Mijn taak is om belangen bij elkaar te brengen waarbij ik in staat ben om win-win situaties te creëren en de neuzen één kant op te richten.

De werkzaamheden kun je verdelen in strategie en operatie. Juist deze combinatie van rollen geeft mij veel energie. Daarbij vind ik het erg leuk om dagelijks met veel verschillende mensen te spreken die gepassioneerd zijn voor hun vak.

Wat TASK zo leuk maakt is dat je met iedereen een persoonlijke band opbouwt. TASK is niet alleen maar gericht op groei, maar juist ook gericht op verdieping in de medewerkers en opdrachtgevers. Dat is voor mij de kern van “Bouwen op Mensen”. Daarbij kan ik mij heel goed vinden in een uitspraak van een opdrachtgever “niet alleen maar mooie verhalen, ze maken het ook waar”.

Top