SOCIAL TASK

Met wat sambal en augurken
Daan Bardie

Daan Bardie

PR- en Communicatieadviseur

Ik ben Daan Bardie en sinds begin 2015 werk ik bij TASK als PR- en Communicatieadviseur. Dat doe ik met veel plezier.

De studie Communicatiewetenschap heb ik afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier heb ik een actief studentenleven geleid; verschillende commissies bij de studievereniging, student-assistent bij de universiteit, stage bij een reclamebureau en redactielid van een studententelevisieprogramma. Daarnaast ben ik in die periode een eigen bedrijfje begonnen. Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan bij een startup: Deskbookers, online verhuur van vergader- en werkplekken. In korte tijd heb ik hier heel veel nieuwe dingen geleerd.

Via LinkedIn kwam ik in gesprek met TASK waar ze een nieuwe PR- en Communicatieadviseur zochten. Het klikte gelijk, dus heb ik de overstap gemaakt. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het online bereik en de beeldvorming over TASK. Het in beeld brengen van onze projecten en professionals doe ik heel graag. Je praat continu met vakmensen die gaan stralen wanneer ze het over hun werkzaamheden hebben.

TASK ervaar ik als een warme club mensen. Het is een platte organisatie waar iedereen zaken mag aandragen en het volste vertrouwen krijgt, ongeacht leeftijd of ervaring. Bij TASK werken medewerkers aan veel verschillende projecten door het hele land, toch merk je bij teambijeenkomsten en bedrijfsuitjes een sterk gevoel van saamhorigheid en collegialiteit. En dat gevoel komt perfect terug in het motto van TASK: “Bouwen op Mensen”.

Top