Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Het blijft mooi om iets tastbaars te realiseren
Wiebe Gielen

Wiebe Gielen

Projectconsultant

Mijn naam is Wiebe Giele en ik werk sinds augustus 2014 als Projectconsultant bij TASK. In mijn studietijd heb ik communicatiemanagement in Utrecht gestudeerd. Hierna ben ik in de civiele projectenwereld beland; de constant veranderde en complexe omgeving spreekt mij erg aan. Afgelopen jaren heb ik aan verschillende rail/infra projecten bij ProRail gewerkt. Na 4 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en bij TASK ben je dan aan het juiste adres!

Ik werk graag binnen een team, samen iets voor elkaar krijgen waarbij ieder teamlid zijn/haar individuele kwaliteiten kan inzetten. Ik speel graag een rol in projecten door kritische vragen te stellen, problemen bespreekbaar te maken, mensen te verbinden en processen inzichtelijk te maken. Elk project kent zijn problemen, hoe je daar als team samen met je stakeholders mee omgaat bepaalt vaak het succes en het plezier binnen een project.

Momenteel werk ik als assistent Projectmanager voor de Metro en Tram bij het project Opstelterreinen Metro Amsterdam en ben ik nauw betrokken bij de aansturing van het project tijdens de realisatiefase. Het project behelst de vernieuwing, uitbreiding en aanpassing van opstelterreinen op verschillende locaties.

De samenwerking met collega’s en externe partners maken mijn werk leuk. Het blijft mooi om iets tastbaars te realiseren, waar je langs rijdt en dan denkt “dat hebben we uiteindelijk toch maar mooi samen voor elkaar gekregen”.

TASK heeft een geweldig netwerk en dat biedt mij de mogelijkheid om te werken bij uitdagende projecten.

Top