Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Silvia Burger

Silvia Burger

Projectconsultant

Ik ben Silvia Burger en sinds medio 2016 ben ik projectconsultant bij TASK. Hier ben ik onderdeel van het Team Omgevingsmanagement. Samen richten we ons op complexe infrastructurele projecten.

Via een wat ongebruikelijke weg heb ik deze zeer uitdagende en leuke rol verkregen. Tijdens mijn studie, pedagogische wetenschappen en international development studies, was ik een zeer actieve student. Daardoor kwam ik in aanraking met veel studenten uit andere disciplines. Zodoende ben ik met een aantal planologen bevriend geraakt en steeds meer geïnteresseerd geraakt in planologie. Na mijn studie werd ik getipt over een baan bij een adviesbureau dat zich voornamelijk bezighoudt met baggerwerkzaamheden. Binnen dit bedrijf ontwikkelde ik mij steeds meer tot omgevingsmanager. Na ruim vier jaar voor dit bedrijf gewerkt te hebben vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden en mij verder te ontwikkelen binnen de GWW-sector als omgevingsmanager. TASK bood mij die kans.

Momenteel werk ik in de rol van adviseur strategisch omgevingsmanagement en coördinator verkeer en mobiliteit bij de uitbreiding van de weg tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAA) van Rijkswaterstaat. Mijn rol binnen SAA is vooral een intern verbindende rol waarbij ik in kaart breng welke afspraken er gemaakt zijn met externe stakeholders en welke issues er spelen. Omdat SAA een project is met strakke deadlines is het belangrijk dat stukken op tijd worden aangeleverd. Om hier in te voorzien maak ik duidelijke afspraken met verschillende partijen en monitor ik deze afspraken.

Het leukste aan mijn werk vind ik het werken met mensen. Ik vind het interessant om te achterhalen wat mensen drijft en hoe zij tegen bepaalde issues aankijken. Het is mooi om te zien hoe je door goed te luisteren naar verschillende standpunten en door onderling begrip te kweken gezamenlijk tot een oplossing kan komen van een issue. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het werken met zeer gemotiveerde en enthousiaste mensen. Zowel bij TASK als bij SAA werkt iedereen met veel plezier en wil graag zijn/haar steentje bijdragen aan grote infrastructurele projecten. Dat werkt aanstekelijk; zelf werk ik ook met veel enthousiasme aan mijn projecten.

Binnen TASK staat Bouwen op mensen centraal en wordt samenwerken als één van de belangrijkste bouwstenen hiervan gezien. Dat is in de korte tijd dat ik voor TASK werk nu al te merken. Bij SAA ervaar ik veel steun van mijn TASK-collega’s die al geruime tijd meedraaien op het project. Zij staan altijd voor me klaar en geven me goede feedback. Dat is fijn samenwerken en onder andere daarom werk ik graag voor TASK.

Top