SOCIAL TASK

Sebastiaan Brands

Sebastiaan Brands

Projectconsultant

Mijn naam is Sebastiaan Brands en ik maak deel uit van het team Contractmanagement bij TASK. Sinds 2011 woon ik met plezier in het Arnhemse. In de groene omgeving die Arnhem rijk is, loop ik graag hard en daarnaast geniet ik van de faciliteiten die in de stad ruimschoots aanwezig zijn.

Parallel aan mijn opleiding HBO-recht aan de HAN, heb ik bij een bureau voor maatvoering en landmeetkunde gewerkt aan voornamelijk de Betuweroute, Arnhem Centraal en diverse andere projecten. Kortom, naast mijn juridische basis, heb ik interesse in techniek met een voorkeur voor de bouw- en infrasector. Na het afronden van mijn opleiding heeft dit ertoe geleid dat ik gesolliciteerd heb op een functie als projectcoördinator / jurist bij STABU, waar ik ruim 7 jaar heb gewerkt. Bij STABU heb ik mij de techniek gericht op de B&U-sector eigen gemaakt, mijn contractmanagement en onderhandelingsvaardigheden verder ontwikkeld bij marktpartijen en het Rijksvastgoedbedrijf. Daarnaast heb ik mij kunnen toeleggen op een uiteenlopend pallet van werkzaamheden zoals arbeids-, contracten- en bouwrecht, IT-ontwikkeling, sales gericht op fabrikanten van bouwproducten, productregelgeving en het ontwikkelen van cursussen en opleidingen met partijen zoals CROW en NCOI.

Na vele jaren met plezier bij STABU te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging; in augustus 2016 ben ik overgestapt naar Sweco in de functie van Contract Adviseur. Hier heb ik aan een tweetal projecten gewerkt: Hoogwaardig Openbaarvervoerverbinding Aalsmeer – Schiphol-Zuid en het project Oosterweelverbinding in Antwerpen.

Na verloop van tijd bij Sweco ontdekte ik dat o.a. het organisatie type, de grootte en daarmee de adaptiviteit in projecten en de markt niet geheel strookte met mijn verwachtingen. Vervolgens heb ik kennisgemaakt met TASK. Na een soepele en prettige eerste gesprekken, kreeg ik een goed gevoel bij de organisatie, de wijze waarop gewerkt wordt en de bereidheid om in elkaar te investeren. Deze combinatie van factoren zorgde ervoor dat de keuze om bij TASK aan de slag te gaan snel was gemaakt.

Mijn ambitie bij TASK is gericht om mij nog verder te ontwikkelen binnen het contractmanagement. Gaandeweg wil ik mij de competenties en vaardigheden eigen maken die noodzakelijk zijn om in de toekomst als projectmanager te fungeren in projecten. Ik zie ernaar uit om samen met de TASK collega's kennis te delen, zodoende elkaar te versterken binnen TASK en bij onze opdrachtgevers!

Top