Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Zeg wat je doet en doe wat je zegt!
Pierre Vullings

Pierre Vullings

Projectconsultant

Mijn naam is Pierre Vullings, woonachtig in Noord-Limburg en in maart 2017 gestart als Projectconsultant bij TASK in het team Contractmanagement.

Met mijn opleiding Weg- en Waterbouwkunde als basis heb ik ruim 22 jaar ervaring opgedaan bij Rijkswaterstaat op het gebied van Contractmanagement en Systeemgerichte Contractbeheersing. Dit alles binnen diverse projecten op het gebied van zowel “droge” als “natte” Infrastructuur. Om inhoudelijk bezig te kunnen zijn met dergelijke projecten heb ik afgelopen jaar de keuze gemaakt om de overstap naar TASK te maken.

Inventariseren, observeren, analyseren en van daaruit binnen een project een heldere structuur neerzetten, kenmerkt mij. Resultaatgerichtheid staat hierbij voorop, maar wel met respect voor elkaar en oog hebben en houden voor de wederzijdse belangen. Vanuit dit gedachtengoed zal ik ook altijd te werk gaan als een probleem moet worden opgelost.

Goede samenwerking, gebruik maken van elkaars krachten en samen doelstellingen realiseren zijn aspecten waar ik veel energie van krijg en voor mij belangrijk zijn zowel binnen mijn werk als privé: het beste in de mens naar boven halen om samen de klus te klaren.

Het thema “Bouwen op mensen” spreekt mij aan omdat in 3 woorden wordt beschreven waar het allemaal om draait: Samen een uitdaging tot een goed einde brengen en continu oog hebben voor verbetering. Dan kun je “Bouwen op mensen”, letterlijk en figuurlijk!

Top