Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Het aanpakken van knelpunten en samen mooi werk maken
Nick Kolfschoten

Nick Kolfschoten

Projectconsultant

Even voorstellen, ik ben Nick Kolfschoten en sinds 2016 projectconsultant bij TASK.

Door mijn interesse in de weg- en waterbouw ben ik Civiele Techniek gaan studeren in Utrecht.

Mijn carrière is gestart bij een ingenieursbureau. Hier ben ik 14 jaar werkzaam geweest, met name in de advisering aan de opdrachtgevers kant. Met een verscheidenheid aan projecten die de Civiele Techniek biedt, heb ik een brede technische ervaring opgedaan. Mijn interesse en focus is steeds meer gegaan naar de geïntegreerde contractvormen en ben ik werkzaam in het werkveld van contract- en projectmanagement.

Het geeft mij voldoening om van meerwaarde te kunnen zijn in een (contract)team en dat te bewerkstelligen in een dynamische omgeving, met druk op de ketel. Het is leuk in de dynamiek van projecten snel aanpassen aan veranderende omstandigheden, het gezamenlijk aanpakken van knelpunten en daarbij de kwaliteit van het werk hoog te houden. Deze zaken en soortgelijke (on)zekerheden in een project dagen mij uit en geven mij energie en plezier om dit werk te doen.

Bij TASK voel ik mij onderdeel van een zeer ervaren club professionals die in staat zijn, en de drive hebben, om uitdagende en complexe projecten aan te pakken. Door de juiste focus op de markt en een goede balans met mijn persoonlijke ontwikkeling, zorgt dit dat ik met plezier naar het werk ga. En niet te vergeten: ook met plezier weer thuiskom.

Top