Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

De grootste uitdaging naast de diversiteit van onderwerpen is het bewaken van de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer
Morís de Graaf

Morís de Graaf

Projectconsultant

Mijn naam in Morís de Graaf en bij TASK ben ik onderdeel van het team Projectbeheersing. Met een achtergrond in veiligheidsmanagement heb ik de stap gemaakt naar Rijkswaterstaat. Daar ben ik in contact gekomen met het werken in de infrawereld en na een aantal jaar wilde ik niet anders meer. Het kunnen bijdragen aan een duurzamere, veiligere en betere omgeving is wat mij elke dag opnieuw drijft. Via TASK kreeg ik de kans om invulling te geven aan mijn ambitie.

Momenteel werk ik via TASK bij de provincie Noord-Holland in de rol van toetscoördinator. Als toetscoördinator is het mijn taak ervoor te zorgen dat de aannemers van de provincie op een dusdanige manier geaudit worden, dat de provincie erop kan vertrouwen dat de diensten van deze aannemers voldoen aan de gestelde eisen.

Wat mijn werk leuk maakt is de diversiteit van werkzaamheden waarmee ik te maken krijg. Vanuit mijn rol is dat het vinden van de juiste specialist als toetser bij de juiste casus. Om dat voor elkaar te krijgen is het nodig om de werkzaamheden te snappen. Op één dag kan het gaan over de technische aspecten van een bodemverontreiniging en even later kan het gaan over werkelijk alles dat maar mogelijk te maken heeft met het areaalbeheer, zoals de lichtsterkte van verkeersborden, de weerstandsterkte van geleiderails of het regionaal biodiversiteitsbeheer. Het schakelen tussen al deze onderwerpen is hoog intensief maar zorgt ervoor dat er elke dag een uitdaging te vinden is. Daarbij is het bijzonder interessant elke dag weer iets te kunnen leren over hoe breed de dienstverlening van de overheid naar de burgers is. De grootste uitdaging naast de diversiteit van onderwerpen is het bewaken van de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Als alles loopt zoals bedoeld, is toetsing een hulpmiddel waarmee een opdrachtnemer de kans krijgt te leren en te groeien vanuit een gezamenlijk belang. Mijn oprechte nieuwsgierigheid in het werk en de overtuiging dat iedereen intrinsiek zo goed mogelijk werk wil leveren zorgen dat ik de benodigde verbinding doorgaans weet te bereiken.

TASK biedt mij een omgeving met leuke collega’s waarbinnen wij van elkaar kunnen leren. Ongeacht het feit dat ik gedurende de pandemie in dienst ben gekomen, weet ik collega’s te vinden en zij mij. Het feit dat TASK uitsluitend voor de overheid werkt maakt dat ik nooit tegenover een collega zal komen te staan qua belang en dat de maatschappij altijd voorop staat. Het motto van TASK, Bouwen op Mensen, is voor mij dan ook zeer wezenlijk waar. Elke dag mag ik werken aan het verwezenlijken van mooie projecten maar alles staat en valt met de inzet en kunde van de betrokken mensen. TASK hanteert de zogeheten FIT waarmee mensen en opdrachten optimaal aan elkaar worden gekoppeld. Het feit dat TASK mij in staat stelt de perfecte opdrachten uit te voeren, is TAKS voor mij de ideale werkgever. Bouwen gaat met apparatuur maar zonder de mens gebeurt er niks. De waarde van de mens centraal stellen is het vergroten van de kans op succes en dat is waar TASK sterk in is.

Top