Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
Michiel van Rijswijk

Michiel van Rijswijk

Projectconsultant

Ik ben Michiel van Rijswijk en sinds medio 2016 ben ik bij TASK begonnen als projectconsultant in het team contractmanagement. Bij de Gemeente Amsterdam, Metro en Tram vul ik momenteel de rol in van adviseur Kwaliteit en Organisatie.

In mijn werk heeft de samenwerking tussen de publieke en private partijen mijn grootste interesse. Drijfveer hierin is het proberen te laten begrijpen van elkaars belangen en beweegredenen zodat deze leiden tot een beter resultaat.

Bij TASK denk ik een club met ervaren professionals gevonden te hebben waar ik mij weer verder kan ontwikkelen. Tijdens mijn eerste dagen bij TASK (waaronder de ambassadeursdag!), heb ik gelijk mogen ervaren dat de slogan “Bouwen op mensen” daadwerkelijk uit daden bestaat. Voorbeelden hiervan zijn naast een gezellige teamdag, het bieden van intervisie en matching van persoon en project op basis van persoonlijke drijfveren.

Top