SOCIAL TASK

Goede samenwerking is de sleutel tot succes
Merijn Goeman

Merijn Goeman

Projectconsultant

Mijn naam is Merijn Goeman. Sinds mijn jeugd woon ik met veel plezier in Leiden, inmiddels al vele jaren op een rustige plek aan de rand van het mooie centrum. Ik ben in oktober 2021 gestart als projectconsultant bij het team Contractmanagement van TASK.

Met een praktijkopleiding tot timmerkracht in de bouw, een sociaal georiƫnteerde HBO-opleiding, een universitaire studie Rechten en jarenlange ervaring in het welzijnswerk, de commerciƫle advocatuur en op het gebied van integriteit, ben ik een veelzijdige professional met een brede inhoudelijke en maatschappelijke belangstelling.

In het welzijnswerk werkte ik mee aan het verbeteren van de leefbaarheid en de sociale cohesie. Als advocaat adviseerde en procedeerde ik o.a. over geschillen in relatie tot projectontwikkeling, bouw en mobiliteit. En op het gebied van integriteit vervulde ik voor werknemers die op een mogelijke misstand waren gestuit een adviesrol met een sterke coachingscomponent.

Dankzij mijn gevarieerde achtergrond heb ik een waaier aan kennis, vaardigheden, inzichten en ervaringen opgedaan, die ook in de verschillende rollen rond contract- en projectmanagement goed van pas komen.

Mijn interesse gaat uit naar projecten op het gebied van ruimte, energie en mobiliteit die erop gericht zijn Nederland voor iedereen leefbaarder, duurzamer, veiliger en mooier te maken. Projecten die aansluiten bij de uitdagingen waar we als samenleving voor staan.

Wat mij bij TASK aanspreekt is de warme mensgerichte benadering. TASK werkt vanuit een doorleefde visie dat goede samenwerking essentieel is, dat mensen het verschil maken en dat zij op hun best zijn als zij werk doen dat aansluit bij hun competenties, interesses en ambities.

Top