SOCIAL TASK

Via TASK gaat er een nieuwe wereld aan projecten voor mij open
Martine Smit

Martine Smit

Projectconsultant | Lid kerngroep

Ik ben Martine Smit en sinds 2012 werk ik als consultant bij TASK. De rol van omgevingsmanager is mij op het lijf geschreven. De spil in het project zijn tussen de specialisten bij de opdrachtgever en de partners ‘buiten’ is elke dag een mooie opgave.

Momenteel werk ik in de rol van omgevingsmanager aan het project Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA), één van de grootste projecten bij Rijkswaterstaat. Daar maak ik deel uit van het team A9 Amstelveen, de wegverbreding tussen Holendrecht en Badhoevedorp. De uitdaging in dit project is de integrale opgave met de omgeving. Met het team willen we een project realiseren waar niet alleen wij trots op zijn maar ook de omgeving tevreden is over het eindresultaat. Wij gaan straks weer verder, de A9 blijft nog jaren liggen.

Ik houd van resultaatgericht werken. Met een gedreven team stappen zetten en gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Complexe projecten liggen mij wel. Uitdagend is het inspelen op de dynamiek van de omgeving. Door mijn ervaring in grote projecten bij gemeenten weet ik hoe processen en bestuurlijke trajecten lopen en ook onverwachts kunnen wijzigen. Na mijn studie Planologie heb ik namelijk als adviseur aan verschillende grote projecten gewerkt, zoals Leidsche Rijn, Roombeek (Enschede), Veluwse Poort (Ede) en Stationsgebied Utrecht.

TASK is voor mij een hele fijne thuisbasis. De onderlinge (kennis-)uitwisseling met de andere omgevingsmanagers en collega’s op interessante projecten helpt mij in het werk. Daarnaast is er binnen TASK genoeg ruimte voor opleiding en voor initiatieven zoals intervisie, zodat ik me kan blijven ontwikkelen. Een mooie samenwerking!

Top