Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Elkaar kennen, vertrouwen in elkaars kunnen en verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor mij de belangrijkste bouwstenen voor een goede samenwerking
Jitka IJsselstijn

Jitka IJsselstijn

Projectconsultant team projectmanagement

Mijn naam is Jitka IJsselstijn en ik ben een industrieel ontwerper met een kopstudie technische bedrijfskunde. Projectmatig werken was één van de bouwstenen in mijn opleiding tot industrieel ontwerper en is daarna als een rode draad door mijn werk heen blijven lopen. Net als het bedenken van creatieve oplossingen.

Na mijn studie ben ik gaan werken voor Rijkswaterstaat en daar ben ik meer dan 20 jaar gebleven, omdat Rijkswaterstaat mij een breed werkpakket en veel afwisseling te bieden had. Na deze lange tijd had ik behoefte om mijn horizon nog verder te verbreden en mijn kennis en ervaring ook bij andere overheden in te zetten. TASK is voor mij de ideale werkgever om dat verder vorm te geven.

Ik heb ervaring in de droge en in de natte infrastructuur, van verkenning tot en met de realisatie. Kenmerkend voor mij is dat ik me nieuwe onderwerpen snel eigen maak om daarna heldere doelstellingen en een aanpak te formuleren. Ik heb gemerkt dat bij complexe overheidsprojecten de tevredenheid van alle betrokken partijen eigenlijk altijd de sleutel tot het succes is. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik mijn stakeholders en hun belangen goed ken en dat ze zich betrokken voelen bij het project. Het geeft mij energie als een stakeholder komt met een aanvullende wens die een onverwachte wending of een nieuwe dynamiek aan het project geeft. Ook bouw ik graag aan slagvaardige projectteams door de kwaliteiten van de projectteamleden zo goed mogelijk te combineren en in te zetten en daarnaast actief bij te dragen aan een prettige werksfeer door goede samenwerking en verbinding.

TASK Bouwen op mensen betekent voor mij bouwen op vertrouwen. Elkaar kennen, vertrouwen in elkaars kunnen en verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor mij de belangrijkste bouwstenen voor een goede samenwerking.

Top