Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Het creëren van maatschappelijke waarde door samen zorgen te dragen voor een droog en leefbaar Nederland, maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.
Hugo Pleiter

Hugo Pleiter

Projectconsultant

Mijn naam is Hugo Pleiter en ik werk sinds april 2021 bij TASK als projectconsultant.

Sinds 2017 ben ik voor opdrachtgevers actief geweest op het gebied van auditing, inkoop- en contractmanagement. Hierbij heb ik ervaringen opgedaan in de droge infra, energie en luchtvaart. Vóór 2017 heb ervaring opgedaan bij diverse aannemers in de natte en droge infra. Hier heb ik rollen vervuld die gerelateerd zijn aan contractmanagement, kwaliteitsmanagement, risicomanagement, planningsmanagement, SE, ontwerp, onderhoud en werkvoorbereiding.

Werkzaamheden voer ik bij voorkeur multidisciplinair uit vanuit een leidende rol waarbij ik streef naar een optimaal resultaat binnen de beschikbare kaders, door middel van een goede analyse. Praktische uitvoerbaarheid en doelmatigheid spelen hierbij een grote rol. Binnen samenwerkingen streef ik naar balans tussen alle belangen, om het gedeelde projectdoel te realiseren. Daarbij besteed ik structureel aandacht aan samenwerking. Dat is vaak niet vanzelfsprekend, maar wel de sleutel tot succes.

Het creëren van maatschappelijke waarde door samen zorgen te dragen voor een droog en leefbaar Nederland, maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. Door dit zo slim mogelijk samen met de omgeving te doen, word ik uitgedaagd. In dit proces wordt in mijn optiek tastbare meerwaarde gecreëerd waar ik graag deel van uitmaak. Het denken buiten kaders, het oplossen van problemen en dagelijks verbeteren spelen een belangrijke rol in mijn werkplezier.

TASK heeft aandacht voor de persoon, de omgeving en het team. Samen met opdrachtgever, aannemers, adviseur en de omgeving zijn we de samenleving en maken we projecten. Door oog te hebben voor de personen en de belangen van die personen bereiken we synergie en het beste resultaat. Wanneer je alles als geheel beschouwt, wordt het werk in het begin complexer, maar het resultaat uiteindelijk veel beter. Bij TASK gaan we die uitdaging niet uit de weg en zoeken we samen naar oplossingen op ieder vlak, dit noemen we ‘Bouwen op Mensen’. Dit sluit zowel privé als zakelijk aan bij mijn eigen normen, waarden en motivatie.

Top