Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Overzien en het project leiden naar een mooi eindresultaat; dat is waar ik energie van krijg
Faria Rampersad

Faria Rampersad

Projectconsultant

Mijn naam ik Faria Rampersad. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en woon er nog met veel plezier.

Bij TASK werk ik als contractmanager. In deze rol zit ik in een project tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer. Dat is een mooie positie waarbij ik de verschillende belangen in het oog hou. Ik hou van eerlijke gesprekken; het creëert helderheid en begrip voor elkaar zolang dit respectvol gebeurd. Binnen een project ben ik bezig met balans houden tussen kwaliteit en voortgang. Hierbij houd ik overzicht en er is altijd wel iets te doen..never a dull day!

Wat ik fantastisch vind aan ons werk is dat wij bijdragen aan hoe Nederland eruit ziet en hoe het erbij ligt. Dit kan in verschillende rollen op verschillende plekken. Kijkend naar de teams binnen TASK past contractmanagement het best bij mij, omdat ik energie krijg van de vele disciplines die bij elkaar komen. Ik weet van alles (binnen het project) iets af; niet te veel en niet te weinig. Overzien en het project leiden naar een mooi eindresultaat; dat is waar ik energie van krijg.

TASK past perfect in dat plaatje. Het zijn de mensen / de individuen die een team van een project vormen en samen begeleiden we het project naar een mooi eindresultaat. Bij TASK zie ik dat er aandacht is voor de mens; je bent niet je rol. Je rol is onderdeel van wie je in zijn geheel bent.
Top