Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Ik werk graag met en voor mensen, waarbij ik er altijd naar streef om met mijn maximale inzet tot het hoogst haalbare resultaat te komen
Dipti Bindesrisingh

Dipti Bindesrisingh

Projectconsultant

Ik ben Dipti Bindesrisingh, projectconsultant projectbeheersing bij TASK.

Na mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam besloot ik om een master te volgen. In juli 2017 ben ik afgestudeerd in de studierichting Bestuur- en Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hierna ben ik aan de slag gegaan als Young Financial. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de publieke sector en een grote persoonlijke groei doorgemaakt door te werken aan opdrachten bij verschillende gemeenten (Zaanstad, Amsterdam, Duo+, Vijfheerenlanden) op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.

In 2021 ben ik bij TASK aan de slag gegaan, waarbij ik het meeste uitkeek naar de variëteit aan opdrachten binnen dezelfde marktgebieden. Bij TASK kan ik in verschillende keukens kijken en ontwikkel ik mezelf verder op het gebied van IPM.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en vind het belangrijk dat een omgeving mij inspireert en intrigeert. Dat geldt ook voor mijn werk. Ik gedij goed tussen mensen van verschillende disciplines en achtergronden, hier krijg ik energie van en het motiveert mij om iets moois neer te zetten met z’n allen. Mijn kracht ligt daar waar ik mensen kan verbinden en tegelijkertijd verschillende taken kan uitvoeren, van organisatorisch regelen tot het contact maken met mensen. Ik werk graag met en voor mensen, waarbij ik er altijd naar streef om met mijn maximale inzet tot het hoogst haalbare resultaat te komen.

Top