SOCIAL TASK

Keep it simple
Astrid van Mil

Astrid van Mil

Projectconsultant team projectmanagement

Aangenaam, Astrid van Mil is mijn naam. Kwartiermaker en regelneef met organisatiesensitiviteit. Gewend om mensen mee te krijgen en dingen voor elkaar te krijgen. Energiek en sportief. In staat om de vinger op de zere plek te leggen en zaken bespreekbaar te maken. Nieuwsgierig en gedreven.

Architectuur in Delft en bedrijfskunde aan de open universiteit gestudeerd. Momenteel bezig om NEVI pro publiek te halen om mijn kennis over inkoopplannen scherp te stellen. Gewerkt als projectmanager in maatschappelijk vastgoed, nu vooral als procesmanager in complexe samenwerkingsverbanden. In staat om techneuten te verbinden.

In nieuwe opdrachten probeer ik zonder vooroordelen kennis te maken met de stakeholders en de afspraken. De denkbeelden die ik vorm toets ik bij de stakeholders. Kritische vragen ga ik niet uit de weg. Mijn stijl is zoveel mogelijk informatie schematisch in plaatjes te delen en steeds te actualiseren. Daarmee ontstaat het gesprek en draagvlak.
Mijn specialiteit is “rommel opruimen” en processen inrichten. Met name op het raakvlak van eigen organisatie en externe partijen. Mijn motto? “Keep it simple”. Uiteindelijk draait het om mensen betrokken te krijgen in eenvoudige en beheersbare processen.

TASK is voor mij een poel van collega’s die vooruit willen. Door samen te werken en kennis te delen. Aan vrienden vertel ik dat ik er broers bij heb die mij scherp houden en repliek geven. TASK is tevens een manier om via één werkgever in de keuken te kijken bij verschillende opdrachtgevers. Ik ga met plezier naar m’n werk!

Top