Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Verdiepen in issues waar niet ‘1 2 3’ een oplossing voor te bedenken is
Thijs van der Steeg

Thijs van der Steeg

Projectleider

Ik ben Thijs van der Steeg en heb Ruimtelijke Ordening en Planologie gestudeerd in Utrecht en Technische Bedrijfskunde in Delft.

Na mijn studietijd heb ik 12 jaar voor ingenieursbureaus gewerkt als projectleider van allerhande infrastructuur- en bouwprojecten. Sinds 2012 werk ik in dienst van TASK.

In mijn vrije tijd reis ik graag, hockey twee keer per week, houd van lekker eten en reis ieder winterseizoen minimaal een keer naar de Alpen af om de lange latten onder te binden.

De afgelopen jaren heb ik een bijdrage geleverd als projectleider en issuemanager aan de ruwbouw van de drie diepe stations van de Noord/Zuidlijn. Ook heb ik als projectleider de verbouwing van Station Zuid begeleid. Op dit moment ben ik als issuemanager betrokken bij de afbouw van de Noord/Zuidlijn. Samen met mijn collega’s zet ik mij dagelijks in om ervoor te zorgen dat de laatste jaren van de bouw voorspoedig en zonder verrassingen verlopen.

Het mooie aan het werken aan de Noord/Zuidlijn is dat je een bijdrage kunt leveren aan een uniek en complex project, dat volop in beweging is en elke dag weer nieuwe uitdagingen biedt. Persoonlijk vind ik het erg leuk om mij te verdiepen in issues waar niet ‘1 2 3’ een oplossing voor te bedenken is. Dit door de juiste mensen bij elkaar te brengen en hen op een constructieve wijze te laten samenwerken.

TASK levert inmiddels al jarenlang adviezen en de “know how” aan het project Noord/Zuidlijn. Door op een regelmatige basis contact te hebben met TASK-collega’s is het prettig en behulpzaam om bepaalde issues ook eens buiten de projectomgeving/werkvloer neer te leggen.

Top