Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Variatie in werkzaamheden is een rode draad door mijn carrière
Roel van Swam

Roel van Swam

Projectmanager

Ik ben Roel van Swam. Sinds 2001 ben ik met veel plezier werkzaam bij TASK, hoofdzakelijk op uitdagende projecten voor Rijkswaterstaat. TASK biedt mij volop ruimte om mijn nieuwsgierigheid voor nieuwe uitdagingen te bevredigen en geeft daarbij een prettige thuisbasis met leuke collega’s.

Tussen mijn afstuderen aan de HTS Weg- en Waterbouw in 1986 en TASK heb ik mijn dienstplicht vervuld, bij de Genie in Seedorf, heb ik 10 jaar internationaal gewerkt voor Boskalis en 3 jaar als bedrijfsleider bij Van Heteren in Wierden. In deze periode zijn mijn werkzaamheden geëvolueerd van uitvoeringstechnisch naar leidinggevend, met HRM- en budgetverantwoordelijkheden. De variatie in werkzaamheden loopt als een rode draad door mijn carrière en is ook iets dat ik bewust zoek.

Naast het ‘contractmanagement’ voer ik graag second opinions uit, help bij het opstellen van contractteksten en het beoordelen van inschrijvingen. Hierbij komen mijn veelzijdige ervaringen, van uitvoering, survey, contractuele en juridische aspecten, gecombineerd met een scherp analytisch vermogen, prima van pas.

Al deze werkzaamheden voer ik uit vanuit het fraaie Beekbergen, waar ik al sinds mijn tienerjaren met veel plezier woon. Naast werken voor TASK runnen mijn vrouw en ik een eigen zaak in Indonesisch houtsnijwerk en ben ik actief als raadslid in de gemeente Apeldoorn.

Top