Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Mijn kracht is het, op basis van kennis en feiten, uit elkaar houden van hoofd- en bijzaken
Robin Troost

Robin Troost

Projectconsultant

Mijn naam is Robin Troost en ik woon in Woerden, midden in het Groene Hart. In april 2020 ben ik gestart als Projectconsultant bij TASK in het team Contractmanagement.

Na jarenlange inkoop- en verkoopervaring in de private sector, heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar de publieke sector. Daar heb ik als inkoopadviseur met name GWW-trajecten begeleid voor decentrale overheden als een waterschap en diverse gemeentes. Nadat ik vele aanbestedingen had begeleid als inkoopadviseur, kreeg ik steeds meer interesse in de uitvoering van contracten en ben ik me gaan toeleggen op contractmanagement. Door deze stap ben ik in staat om de connectie te maken tussen inkoop- en contractmanagement. Het motiveert me om deze vakgebieden in elkaars verlengde te plaatsen.

In mijn werk vind ik het belangrijk om kennis te delen en nieuwe kennis eigen te maken. Eind 2015 heb ik mijn HBO-studie Bedrijfskunde afgerond. Daarnaast heb ik in 2017 de leergang "Aanbestedingsrecht voor Inkopers" gevolgd aan de VU te Amsterdam en in 2018 heb ik de leergang “Modern contractmanagement in de GWW” gevolgd bij het CROW.

Mijn kracht is het, op basis van kennis en feiten, uit elkaar houden van hoofd- en bijzaken. Verder ben ik doelgericht, met respect en zonder dubbele agenda of politieke lading. Ik ben een open en benaderbaar persoon, die energie krijgt van complexe omgevingen en die structuur, rust, teamspirit en gezelligheid brengt.

TASK zet de mensen centraal, dat blijkt wel uit het motto “Bouwen op mensen”. Dat spreekt mij enorm aan en hierbij voel ik me meteen thuis. Er wordt echt gezocht naar een goede match tussen de behoefte van de klant en de ambities van de persoon.

Top