SOCIAL TASK

Ik hou ervan bij projecten te bekijken hoe we zaken kunnen aanpakken en verbeteren en daardoor ook leuker maken
Remco van Prooijen

Remco van Prooijen

Projectconsultant

Ik ben Remco van Prooijen en sinds 1 januari 2019 werkzaam bij TASK. Daar ben ik gestart omdat ik zin had in een nieuwe richting en daar veel nieuwe mogelijkheden krijg.

TASK heb ik leren kennen toen ik een aantal jaar geleden met Patrick Soons in contact kwam. Het klikte meteen. We deelden onze ideeën over aanpak van werk en kansen die we daarin zagen. Na een aantal gesprekken zijn we de mogelijkheden van samenwerking gaan onderzoeken en dat is concreet geworden. TASK won de pilot van Productaanpak voor Contractmanagement bij Rijkswaterstaat en ik kon dat project gaan uitvoeren. Bij dat project van Rijkswaterstaat vervulde ik al 3 jaar het contractmanagement en de ondersteuning daarvan. Zij waren dus blij dat ik via TASK die ondersteuning kon voortzetten.

In mijn carrière heb ik veel projectmatig werk gedaan, voornamelijk infrastructureel en civiel. De rollen die ik vervul in projecten zijn als contractmanager of projectleider. Echter ik zie mezelf ook wel als adviseur. Ik hou ervan bij projecten te bekijken hoe we zaken kunnen aanpakken en verbeteren en daardoor ook leuker maken.

Nu ben ik dus gestart bij TASK. Ik heb er meteen erg veel energie van gekregen en die kan ik kwijt bij twee verschillende opdrachtgevers: (1) uitvoering van het productcontract bij Rijkswaterstaat en (2) het begeleiden van een project bij TenneT. Ondertussen bekijken we bij TASK dagelijks wat voor mogelijkheden er zijn in de markt en onderzoeken welke we dingen we willen en kunnen oppakken.

Het leuke bij TASK is dat het team bruist van energie. Daardoor is de sfeer erg aanlokkelijk en geeft het een goed gevoel. De mensen die er werken zijn allemaal professionals en prettig in de omgang. Ofwel, ik voel me er direct thuis. Daarbij zijn er veel mogelijkheden om te ontwikkelen en het bedrijf en mezelf verder te helpen.

Top