SOCIAL TASK

Quinten Atsma

Quinten Atsma

Projectconsultant

Hoi, ik ben Quinten Atsma! Sinds de zomer van 2019 werk ik voor TASK als junior omgevingsmanager.

Hiervoor heb ik een halfjaar stage gelopen in het team omgevingsmanagement van TASK. Tijdens mijn opleiding was ik opzoek naar een afstudeerplek bij een adviesbureau voor de overheid. Ik kom uit een echt ambtenaren gezin en heb zelf ook gewerkt bij de overheid. Het thema ambtelijk vakmanschap ligt mij nauw aan het hart. Dat komt door het unieke karakter van de overheid. Burgers/inwoners en bedrijven zijn gedwongen om naar een specifieke overheid, sterker nog naar een ambtenaar, te gaan. Daarom moet de dienstverlening van de overheid altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Nu was ik benieuwd naar hoe het zou zijn om te werken bij een commercieel bedrijf werkzaam voor de overheid.

In mijn zoektocht ben ik TASK tegengekomen via een oud collega. Het was een schot in de roos. Zo heb ik niet alleen mijn afstudeeronderzoek naar de Omgevingswet afgerond, maar ook een inhoudelijke bijdrage voor TASK geleverd aan de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD), presentaties verzorgd en heb ik een visie geschreven voor het oprichten van Jongere Platform Omgevingsmanagement. Na het behalen van mijn opleiding hebben we gezamenlijk besloten onze samenwerking voor te zetten in een dienstverband bij het team omgevingsmanagement. Waar ik als junior het vak van omgevingsmanager mag gaan leren.

Tussen de start van het werkzame leven en de afsluiting van mijn studie was ik twee maanden vrij. In deze periode heb ik mooi houten zeilbootje gekocht, waarmee ik op ontdekking ben gegaan door Nederland. Het aangaan van avonturen is steeds meer bij mij gaan horen of het komt steeds meer tot uiting. Zowel privé, als zakelijk. Ik kijk er dan ook naar uit om interessante opdrachten uit te voeren vanuit deze mensgerichte organisatie!

Top