SOCIAL TASK

Oplossingen bereiken waar alle betrokkenen bij gebaat zijn
Paul Ebben

Paul Ebben

Projectconsultant

Hoi, mijn naam is Paul Ebben! Bij TASK ben ik onderdeel van team omgevingsmanagement.

Na vijf jaar werken bij en voor aannemers heb ik in 2019 de overstap gemaakt naar TASK. Als afgestudeerd planoloog heb ik een brede interesse in de gebouwde omgeving en hoe mensen daarmee omgaan. In de rol als omgevingsmanager mag ik me precies daarmee bezig houden. Momenteel werk ik voor de gemeente Den Haag, op de programma’s verkeersveiligheid en fiets.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, ik zit dus precies op het juiste programma. Met de racefiets verken ik mijn woonomgeving Utrecht en werk ik aan de conditie. Met de vakantiefiets ga ik verder weg. Afgelopen zomer heb ik samen met mijn vriendin Frankrijk en Engeland rondgetrokken en op een dag ga ik de route naar China verkennen. De wereld bewonderen en interessante mensen ontmoeten doe ik graag.

Mijn werk is interessant omdat je op het snijvlak van de mens en de fysieke leefwereld werkt. Hoe gebruiken mensen hun wereld en hoe willen ze die gebruiken. Dit staat regelmatig in spanning met elkaar, zeker omdat er ook belangen zijn die tegen de directe belangen van bewoners in lijken te gaan. Als je dan toch oplossingen weet te bereiken waar alle betrokkenen bij gebaat zijn, dan ben ik trots. Zodra projecten in uitvoering gaan, zijn er vaak onvoorziene aspecten die snel opgelost moeten worden. Als dat lukt, geeft het elke keer weer een kick. Klein of groot maakt hierbij niet uit. Zo kan een ongewenst rommelig hoekje voor een individuele bewoner net zo veel impact hebben als het onvoorzien afsluiten van een belangrijke verkeersader voor een grote groep stakeholders. Mijn belangrijkste tools hierbij zijn: open en eerlijk het gesprek aangaan, een groot analytisch vermogen en de eindeloze nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom van mensen en dingen

TASK biedt mij, in de eerste plaats, fijne collega’s met wie ik graag samenwerk. Ik leer veel van ze en ze inspireren mij om ook anders naar mijn werk te kijken. Soms door een kritische spiegel, soms door simpelweg kennis in te brengen die ik eerder niet had. Samen werken we zo aan de kwaliteit van de diensten die we leveren.

Top