Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Verbinden en samen tot een resultaat komen is wat mij drijft
Martijn Scheerder

Martijn Scheerder

Projectconsultant | Lid kerngroep

Mijn naam is Martijn Scheerder. Sinds 2001 ben ik werkzaam als adviseur en projectmanager in de ruimtelijke ordening, eerst op het gebied van openbare ruimte, later op het gebied van (stedelijke) herstructurering/infrastructuur en omgevingsmanagement.

Ik heb lange tijd bij een groot advies- en ingenieursbureau gewerkt als adviseur en projectmanager, aan veel verschillende projecten. Sinds 2013 ben ik werkzaam als projectconsultant/omgevingsmanager bij TASK. Die organisatie past bij mij; TASK is oprecht betrokken bij projecten en opdrachtgevers. Kennis delen vind ik belangrijk, zo blijf ik mijzelf en de organisatie ontwikkelen. Daarom ben ik, naast mijn rol als adviseur omgevingsmanagement, ook voorzitter van het team Omgevingsmanagement en Lid van de Kerngroep.

Verbinden en samen tot een resultaat komen is wat mij drijft. Ik ben ervan overtuigd dat als de individuele kwaliteiten van betrokkenen worden benut, je tot uitzonderlijke prestaties kan komen. Ik lever daar graag mijn bijdrage aan door gezamenlijke belangen te zoeken en knelpunten transparant en bespreekbaar te maken. Ik vind het een uitdaging om in nieuwe projecten snel de relaties en gevoeligheden te identificeren en die te vertalen in mogelijkheden. Mijn kracht ligt in het maken van verbindingen en het concreet maken van processen. Die kenmerken en mijn ervaring kan ik goed gebruiken in mijn huidige rol.

Het project ‘Ombouw Amstelveenlijn’ is een uitdagend project in de complexe stedelijke omgeving van Amsterdam en Amstelveen. Interessante raakvlakken met onder andere de projecten ZuidAsDok en A9 Badhoevedorp – Holendrecht plus de vele stakeholders die letterlijk en figuurlijk dicht op het project zitten, maken dat omgevingsmanagement binnen het project Ombouw Amstelveenlijn voortdurend urgent blijft. Het omgevingsteam weet daar met een persoonlijke aanpak, de nodige creativiteit en veel enthousiasme vorm aan te geven. Ik draag daar graag aan bij!

Top