SOCIAL TASK

Malou Hovinga

Malou Hovinga

Projectconsultant

Hallo, mijn naam is Malou Hovinga, projectconsultant in het team projectmanagement van TASK.

Het merendeel van mijn carrière heb ik in de financiële sector gewerkt, waarbij ik altijd banen met een financiële en juridische component heb gehad. Toen ik die hoek uit wilde, ben ik ooit door een headhunter benaderd voor een baan als Contractmanager bij een Waterschap. Aangezien dit ook een combinatie van juridisch en financieel in zich had, was dit een mooie stap voor mij.

Omdat we vanuit de Randstad naar het Oosten van het land wilden verhuizen, ben ik op zoek gegaan naar een andere job. In de zoektocht naar mijn ideale baan zocht ik eigenlijk een heleboel dingen; een baan waar ik met plezier naartoe ga, flexibiliteit, een tastbaar resultaat, goede ontwikkelmogelijkheden, variatie in mijn werk, leuke collega’s, een prettige relatie met mijn leidinggevende en de mogelijkheid om op bedrijfsniveau mee te bouwen aan de organisatie. Ik dacht dat dit ideaal plaatje niet bestond, alleen als ik voor mezelf zou beginnen. Maar het bestaat wel en dit is precies wat ik heb gevonden bij TASK!

Bij TASK wordt het belangrijk gevonden dat de medewerkers leuk werk hebben. In goed overleg wordt een opdracht gezocht, zodat de match tussen de TASK‘er en de opdrachtgever optimaal is.Door de mogelijkheid die ik hier krijg om bij verschillende opdrachtgevers op variërende projecten allerlei rollen in te vullen, kan ik me breed ontwikkelen in de grond-, weg- en waterbouw en krijg ik de kans om mooie tastbare werken te maken. Daarnaast is TASK zelf altijd in ontwikkeling, wat de kans biedt om mee te denken over ondernemerschap. Bij TASK staat de mens voorop, wat zich naast het zoeken van een passende opdracht, ook uit in leuke collega’s die van gezelligheid houden. Werken voor TASK is, als je het mij vraagt, heel leuk.

Top